Superman Logo

Monday, March 28, 2011

handphone handphone !

yayaya .
HAHA , kauorang ofc dah tawu kan ?
TEHEE ;D 

my phone my phone !!! HAHAHA
i got it back ! MUAHAHAHAHAHA ;D
I LOIKEEEE <3 

masa dkt tga belajar dlm class , egtkan ayah dtg ambik phone hari selasa or rabu .
but tadi , nmpk ayah berdiri dkt dpn bilik dicipline . 
BHAHAHA , nak jatuh jantung shaa ;D

lps tuu , belajar trus tak focus ;3
pergi tandas , lalu pejabat . nmpk ayah tga baca news . 
huwm .. nak tegur , tapi malu lahh saya :")
TEHEE ;D
takpe takpe , nnti dkt rumah kita cakap banyak banyak eah ayah <3
HAHA

dah habis dkt toilett tuu , lalu balik office , ayah was gone .
tga belajar , ttbe dgr engine kereta ayah . HAHA 
*dlm hati .BYE BYE AYAH ;') 

hey , phone sha kt tepi ni . 
say hello to my bushuk :D .
okay , abaikan tga charge phone lah . :)


tadi dah on , i got 


15 MESSAGE
36 MISEDCALL 


HAHA , such a LOOSER kan ??
tawu tawuu , sha tak hot mcm korang lahh ;)
ngeee~ 


sorry guys babes , tak reply or tak angkat korang call (;
lps ni , nak call or text . buat jee kay . 
TEHEE ;D


byebyebye . takecare yourself :*


back to the top (:



Sunday, March 27, 2011

arghhh !

as you all know , phone sha kena rampas kan kan ??
HAHA , okay , foinee . dah 1 , 2 , 3 hari tak pegang phone .
okay , afiq kan stay hostel and dea ofc tak tau kan psl ni .
then , dea akan call sha banyak kali . kan kan kan ?
korang rasa mcm tu tak ? kalau tak ,
okay , sha memang perasan . hihi :3
seriously , imisshimsomuch :'(

okay , then td sha online .
lps tuu off dlm 20 minute mcm tuu laa sbb nak edit blog .
after that , online balik . 
alahaaiii , tengok ini .


shit , DAMN ! HAHA .
nak jatuh jantung akuu time tuu .
okay , tyme tuu dea dah OFFLINE . :|
alahhh , okay dah tak boleh ckp pape lah kann .
but , yg pelik nyaa dea online dkt mna ???
HAHA . lantak kau lahh .

heyy budak gila , fyi
IMISSYOUTOOSOMUCHIEEGILA <3 
:'( sob sob . iloveyou . TEHEE ;D 
 takecare yourself nyet .

back to the top (:


Friday, March 25, 2011

spotcheck yang comel :)

arghhh ! rindu oww blog , twitter ! but not FACEBOOK . sorry oii (;
HAHA . jgn merajuk eah FACEBOOK gedik .
TEHEE ;D

and korang tengok kan tittle tuu .
the story begin like this , jumaat hari ni . HAHA 

sha bawak phone lah kan , okay tiap hari memang bwk phone pun -,-'
so , lps smyg subuh tuu mmg dah rasa ada spot check . ececeh , kata hati lah nii .HAHA
but , mcm ignore jee lah . 

sch sha tiap jumaat ada assembly , huwm ..
dah tengah berucap tuu , suddenly pengawas beratur dkt luar .
HAHAHA . okay , sha cuak cuak ikan , mmbe sha dah pegang tgn and ckp .

N : shenall , kau letak phone dkt mna ?
sha : dlm beg doee :3
N : weyy , aku pun sama doee ):
sha : alaa .. aku tawakal jee lah . 

huwm ... dah habis tuu , terus prgi tgok beg . HAHAHA
takada doee phone sha . FOINEE lah pengawas busuk .
habis dea punggah beg sha . errrr .
udang lah pengawas ni , tunggang terbalik aku pny barang .
takmao mencarut , abong marah :| HAHA

so , naik class tgok N tgah menangis . alolooo .. sayang .dah dahh takmao nangis eah .
sedih aku tengok :'(

N : weyy , td aku tgok lokman bibir tebal tuu pegang phone kau . 
sha : haa ? eee , tangan basuh kencing bersih ntah tidak tuu . -,-' lagi , dea buat apa dgn ph aku ?
N : dea try nak bukak , tapi kan ph kau takboleh bukak . kan ada password .
sha : HAHA , padan muka mu . 

and fyi , this is my phone . 


TEHEE ;D 
okay , sayang sangat phone busuk ni >.< 
sbb kalau nak tengok text or gallery kan , dea kena masuk password .
and password sha sorang jea yg tawu . kau ada ? HAHA
so , para pengawas yg busybody nak baca text orang tuu .
dalam kubur jee lah yea setan .HAHA .oppss :)
but 
phone sha tak sehebat phone korang . kan kan kan ?
phone korang msti yg mcm ni kan ?


untunglahh , kauorang kaya kan ? (;
so , dalam class .

Q : weyy , phone kau kena rampas kan ?
sha : aah , asal ?
Q : asal kau happy jee ? =.=''
sha : ouhh , sebab ayah aku boleh ambik . ayah aku yg suruh bawak .HAHA .
Q : HAHA , patutlah .

okay , act ayah sha yg suruh bawk ph pergi sekolah . memang tak pernah dibuat org .
kami ni special kan kan ? HAHA
act , nak balik susah , ayah sha kerja tak tentu . so , kena call lah kan .
knp tak guna public ? 
HAHA , kekadang public dirosakkan oleh budak yg jahanam serta tidak ada disiplin . 
so , sudah tentu rosak kan ? and siap siap bolh call ayah sha awal . nnti takada lah tunggu berejam-jam dkt dpn bank tuu , faham ?
and ayah sha pernah mengamuk sbb tak bwk phone , gila tak ??? HAHAHA
okay , ayah aku singa .HAHA . no lah , he's human kay .

back to the top ,
sha pun masuk bilik disiplin .
kena tulis surat AKU JANJI bagai -,-' pffftt ,
suruh najaa teman bagai , HAHA 
almaklummlaa , tak pernah tulis surat AKU JANJI bagai .HAHA
nak tawu sha tulis apa .

Saya Siti Aishah bt Sabri mengaku membuat kesalahan membawa telefon bimbit SAMSUNG ke sekolah .
017-3xxxxxx . 

HAHA . tulis surat tuu sambil gelak gelak -,-'' HAHA
tuu je ! 

dah keluar tuu , ibu sha dtg nak ambik result SPM kak zulfa .

sha : bu , aisha pny phone kena rampas , kehkeh :3
ibu : haa .. eloklah .
sha : grrr , takpe ayah boleh ambik lah . (terus naik atas)

okay , sha ada krisis ekonomi dgn ibu sha :'( sobsob .

then , habis belajar pun balik . dkt metro jumpa jiran lelaki . 
pffftt , malu bhaii -..-'' HAHA
terus pandang tempat lain , tarik tgn Min jln lajulaju .HAHA
takkan nak tegur mcm ni pulak .
ehh awok , tak sangke jumpa awok . petang nnti kita main bola eah :)
takdoe maknonyo .
so , terus balik rumah 
jumpa ayah buat muka comel >.<

sha : ayah , hari isnin dtg sekolah aisha boleh ? (okay , aku suka susahkan makbapak aku)
ayah : haa ? buat apa prgi sna ?
sha : phoneku kena rampas -.-'
ayah : kau main message eah time cikgu mengajar ?
sha : aishh , manada lah .(so, sha pun story dari A-Z)
ayah : haa .. okay .
sha : TEHEE ;D mekaceh bapak .muahhh muaahhh :*

HAHA , so tidak perlu rasa gusar :p
tuu lah , korang sapa suruh bawak .kan dah kena .aku pun dah kena .
HAHA

so , kehidupan without phone best + boring + nak nangis + tenang + damai + lost 
HAHA . act , sha pun taktau perasaan apa tu -,-'
tadi , kakak first sha call . kiterg selalu bergayut pun .nak suruh dea beli shawl ):
tapi , malangnya phone dkt sekolah . 
aisha am pun call . HAHA
yg psti msti banyak miscall kan kan XD
HAHA .
takpaa naa .. isnin ni dpt balik phone ceq ;)
selasa pergi Negeri Sembilan . 
jyeahhhh ! takk sabar nya saya :D
taataa ~

ps : jangan bawak phone eah and jgn texting tym cikgu mengajar .
(takpe nak bwk jugak but texting tuu bkn sha eah , HAHA)

back to the top (:







Saturday, March 19, 2011

rarely online .

 heyy korang yang comel momel .
after this sha dah rarely online lah baby , bcause sch sha ada buat tuition - monday and tuesday .
koko - wed and thurs . 

so , sorry lah kalau jarang update blog or something else kay .
kalau rindu , sha kiss sorang sorang nnti .HAHA *joke 
kalau rindu post kt wall sha jee . HAHA
okay , so , selamat sekolah balik taww .
study elok elok .

so , takecare yourself guys .
bye bye baby :')

back to the top (:


sophue

hey , manusia semua .HAHA
hari tuu kan , sha found this page ANTI PAVILLION KIDS . 
ni haa .. LIKE banyak banyak sampai lebam ehh ! HAHA .


BHAHAHAHA , nampak ? clik untuk TUMBESARAN kay ;)
sumpah lawak nak mampus kay , gelak gila gila aku baca semua budak comment .
to admin : you're the best lah :D

and sha jumpa budak ini . comel kan ??
nama dea : Sophie Elianto , form two .
kecil kan ? HAHA . dea ckp muka sha mcm budak form2 or 3 . =='
budak , i know you mengarut kan ? HAHA , padahal bangga .
ececehh , manada . awok nii . TEHEE ;D
 okay , back to the top . 

Sophie ni gila gila jugak , kami geng wooo~ 
matured lahh kan and gorgeous ;)
suka tgok dea . nak tengok muka mangkuk ni ? HAHA
nahh , take a look .


budak comel + gila 


okay , sha jealous dea prettiey :|
HAHA . whatever . 
iloveyou geng <3 

Friday, March 18, 2011

pimples and sis pet

korang pernah rasa tak pimples dalam hidung ?
taktau ??? blah sekarang ! HAHA . okay , kiddin lah gedik :p

sakit kan hidung mcm cibai ? kan kan ? HAHA
okay , act sha selsema .lps tuu bnyk asyik picit hidung jee so taktau mcm mna boleh timbul benda setan tuu dlm hidung =.='' even take a deep breath pun susah , haiyoo .. mcm mna nak bernfs ni ???

okay , sha benci sis pet dea gila babing !!! 
first dea add , okay i accept yee KAK ! KAKAK ! poiihhh , kau tak layak jd kakak ipar aku .kau tuu sis pet jee yea .
got it ? if you dont get it just GTH yeah BITCH . 
BACK OFF BITCH !!! 
okay , kan dah terkeluar ayat comel sha .hihi :3
over ? HAHA . JUST FUCK OFF YOUR MOUTH KAY ?!
sha memang geram gila dgn pmpn tu plus jealous berguni . ); piss off .
so , nak continued story bitch tuu .. and sha approve lah kan , muka baik + suci + kesian .
and dah add tu , pandai pandai lah tegur kan . okay , dah three months add tak bertegur .
bila sha tgok whether dea online ke tak , hidup jee orang tua ni . siap bertag tag pic lagi :p

FOINEE , sha tengok jaa mereka berdua seronok bertag tag pic sesama mereka =,=''
WHATTHEFISH lah kann ??! 
nevemind , sha bukan jenis suka serang orang mcm tentera bergajah .
okay , dah tuu cakap cakap dgn boyfriend kita , dea kita punya lah taikk !!
welkkkk :p 
sha takmao ckp bout his sis pet dgn dea , ofcourse lah dea bermati-matian pertahankan his beloved sis pet .
tak gitu cik timah ??? okay , mesti korang bengang kan bila jd kt korang ?
same goes to me lah darling . takpa naa .. hari ni hari lu . klau BF kau ada pun kau mesti sakit hati bhaii .

then , back to the top baby . okay , dah lama lama tuu . tak tahan tengok korang bertag - tag ni .
amboiii , bukan main mesra yaa adik and kakak FAKE ni , BHAHA
so , sha pun remove lah sis pet dea .... ingat nak block . but kesian pulak tengok muka dea yg *&^%$
okay , banyak gila bahasa comel sha keluar hari ni . 
sha FRUSTRATED . faham tak ? korang tak rasa kot , memang lahh ckp : chill lah , chill lah .
apa kepala hotak kau chill . HAHA .ayat kasar dah keluar :|

wahai BITCHES dkt luar sana , try lah ambik hak milik aku .
akan aku upload pic korang and conteng muka fuckin prettiey bitch kau tuu eh ???!
GOT IT WHORE ??? ayat sial ? GLAD TO HEAR THAT FUCKERS .
opssss ! sorry yaa bitch ! HAHA . 

so , sha memang tak berapa suka sis pet dea even same sch or fav junior or etc . 
kisah apa aku ??? hak aku , hak aku ehh .
hak kau , aku tak kacau ! okay ??! 
okay , kau yg baca tu ! sapa ? kau lahh der ! 
fyi , i HATE YOUR SIS PET , LOL .
kau nak hang dgn dea ? kisah apa aku . just jangan ajak aku ehh .
kang aku lempang bitch kau tu laju laju . got it dumb ? BHAHA ;D
byebye . takecare yourself .

ps : nak kawan tu hati hati , jgn sampai buat orang maki korang mcm sha buat (;

back to the top (:




Thursday, March 17, 2011

FEVER :(


 i got fever baby . its SUCKS -,-'
mlm tadi , selsema , then , pening , then , demam , and NAK MATI !!!
plus sedih berguni jadi lah tgh nazak .HAHA

bangun pepagi , dah pukul 10++ haa .. berat kepala jee aku ni .
bangun bangun jee , sha tgok adik sha ,sarah tgh online . dea bkak youtube : HAPPY TREE FRIEND .
so , gelak gelak tgok cartoon bodoh tu jap .
then , mandi mandi , siap siap nak keluar .HAHA

ttbe sarah ckp dea lapar . erghhh ! budak ni tak kenyang kenyang .
so , sha masakkan dea maggi goreng .dahh laa pening gila .
so ,terpaksa lah masak .okay , kakak mithali kan ? 
jyeahh , tak payah ckp dah tawu .HAHA 
*joke baby .

okay , just nak cakap .
I GOT FEVER BABY )':
bye bye awok :*

back to the top (:


Wednesday, March 16, 2011

anwar hadi

heyy all , tadi sha dah slowtalk dgn dea . 
okay , last last sha nangis :'(
sedih lah bangang ! 

so , sha terus online and bukak youtube . 
sha search : ANWAR HADI .



HAHAHAHAHA . okay , gelak sesorang pepagi buta ni .HAHA
sha dah start admired ANWAR HADI ni time video yg EUWWW  tu ,HAHA
act , biasa jee then tengok video lain .okay ,dea speaking ! 
I LOIKEEEE <3 
i wanna meet HIM ;)

ps : okay , mak yang tolong beli .HAHA 
anwar hadi <3

back to the top (:

Tuesday, March 15, 2011

the boring holiday -___-



okay , sha sedih :'(
hidup tak always happy kan ? huwm ..
okay , nak cerita apa ehh ? HAHA .
okay , cuti ni nak hang act . but rumah saya sdg dalam tumbesaran . so , ada org indon kerja sini bagai -,-"
semua kerja , so sapa nak jaga monyet sekor tu ? huwm ..
sha lah kan kann -___-
dea buat sha mcm bibik , 


bangun , kemas bilik dea , kemas dapur , kemas semualah kan !!! senang cite .HAHA
lps tu , masuk bilik sarah lepak lepak , baring baring , tertidur smpai azan zuhur .
okay , tiap hari mcm itu kay !!! boring nak mati =..='


petang . lps solat asar . keluar , itu pun main dgn budak darjah 1,2,3,4.MUAHAHAHAH
sometimes main dgn ayah sha . itu pun sha yg paksa dea .HAHAHA 
so , dea main dlm keadaan tak puas hati . tp , bukan selalu pun .
dea selalu balik lmbt lah .*kurang kasih sayang .HAHA
ada yg form 1,2,3,4 . itu pun lelaki -..-"
takkan mahu main sama mereka itu .
so , sha main badminton . okay , sha menang .HAHA
budak kecil kan ? so , sha lah yg menang . kisah apa aku -.-' HAHA


dah nak dkt pkol 7 , masuk rumah . mandi tidur . ZZZZZZZZZZZZZ -_____-
best tak timetable sha time cuti ? HAHA .best kan ?
act , boring gila nak mampus -__________________-
nak buat mcm mna kan .


tadi kann , bola tangkis tersangkut dkt pokok makcik ani .AHAHAH ;D
so , sha lompat lompat nak ambik . ttbe ,abang alif balik dea anak makcik ani kay .
BHAHAHAHA .dea ckp 


abang alif : boleh tak nak ambik bola tu ?
sha : ahaa ? boleh boleh .


lps tuu , dea tgok jea sha lompat lompat. BHAHAHAHA .sumpah malu nak mampus !!!
bukan nak tolong or masuk rumah or etc .
ni pergi tgok orang lompat lompat -____-
sarah kt blkg dah gelak gelak mcm org gila .HAHAHAHA


dah dpt tuu , ttbe kawan sarah , hariz , farhan . okay , dkt taman sha ramai budak lelaki -..-'
dearg dtg , so sha ajak main skali . lps tuu kan , kena lompat lompat lagi , bola sangkut daa ..=.='
HAHA . okay , boring lah sial !! bye .


ps : not in mood , saja buat happy .(FAKE)


back to the top (:



aku dah cakap aku dah tak boleh kot nak jaga hati kau .
tapi , kau degil kan ?
see ... 
kan dah kau merana . kau tawu tak sakit hati aku mcm mna ?
berlipat kali ganda dari kau sakit hati .
i cant make you happy anymore , im sorry ):


read the lyric , so meaning to me )':

ps : byebye , get new life . my tears come out :'(

back to the top (:


Sunday, March 13, 2011

you , sorry . i hope you read this :')

aku tawu aku tak perfect .
im sorry , i cant make you happy mcm yg kau ckp .
takde sapa boleh buat kau happy , okay . aku terasa 100% 
aku tawu aku berubah , kan kan ? 
huwm ..act , aku geram gila dgn kau , so dgn kau balik dr hostel selama seminggu ni , boleh laa aku BALAS DENDAM aku .MUAHAHA . okay , aku tawu aku jht .
kisah apa aku =..=" 

and kau pun mcm kurang suka dgn aku , aku tak kisah tp aku sedih . HAHA 
kisah laa tu kan . =.=" 
huwm .. hey , if kau jumpa org yg lagi baik dari aku better kau tinggalkan aku taw .
aku tak kisah , asal kan dpt tgok kau happy mcm kita dulu .even kau dgn org lain .
aku taktau apa perasaan kau dkt aku , but aku rasa kita mcm dah R E N G G A N G . okay , aku sedih gila :'(

kita dah jrg contact , imean call . kan kan kan ? 
huwm ... takpe lah , aku fhm kot ? . aku taknak relationship kita PUTUS kay .
but , ntah laa .. susah nak ckp laa sayang . klau kau dah bosan or menyampah or etc dgn aku .
 just tell me the truth kay . aku faham 100% sbb perangai aku pun dah mcm FUCK kan ? 
okay , maybe kau okay bila textiee textiee , but dlm hati sapa tawu ? kan ?

sorry , AKU MEMANG BANYAK LUKAKAN HATI KAU :'(
kau pilih jln yg benar kay , if nak hati hati kau tu berbunga riang kembali ;D HAHA
okay , serious :| cari girl yg better dr aku . sorry if aku ikat kau ketat sangat selama ni :')

if kau baca post ni : bagus , alhamdulillah . tak sia-sia aku menaip .
ikhlas dari SITI AISHAH binti SABRI .

im sorry , im hurting you ;')
okay , aku menangis .HAHA . bodoh jea tears ni =.="
kenapalah nak keluar -.-'

back to the top (:

lololo~

hey sayang (:

okay , im not in mood :'(
wanna crying . 


Friday, March 11, 2011

couple or single ? =.='

hey semua budak busuk ;D
HAHA . okay , korang dah dengar lagu BORN THIS WAY ? best kan best kan ?

mlm td sha mimpi sarah mati XD okay , org kata klau mimpi someone tu mati that means dea pnjg umur ?
its that true ??? =.=' WTHELL .
bangun bangun jea terus msuk toilet apa suma , solat . korang ? msti tak kan ? HAHA *joke
okay , lps tu ada org text -..- online jap .
prgi dapur , kemas kemas , ajak ibu masak .
kalau nak tahu , sha dah pndai masak oww , tak rugi buat bini . MUAHAHA ;D *kiddin
td belajar msk maggi goreng , okay sha masak sedap . HAHA
lps tuu , tolong ibu kemas dapur .
nak basuh rumah . fyi , rumah saya baru direnovate .tehee ;D
apa apa jea lah kan -..- 

heyy , korang rasa COUPLE ni best ke ? 
okay , i dont think so . SERIOUSLY , TAK BEST sometimes  jee best -__________________________-
okay , ni bagi pndpt sha jea kay even sha pun bercinta . welkkkk ;p
BOSAN kay BOSAN ! =.=' sorry yooo ..
betullah org kata "bila bercinta semunya indah" even boyfiee keluar air liur basi pun girlfiee ckp comel .
cube korang dah clash . and tgok EX korang tuu mcm tu , korang kutuk habis-habisan . ckp "mcm bangang jee , pengotor , or something else" . right ? memang betul kan sha ckp ni ? ^-^ 
and boy pulak , tgok pic girlfiee jelir lidah , korang akan ckp "comel nye pic BABY ni"
cube klau dah clash , and korang ckp "mcm BOHSIA jea betine ni, nak jelir-2 lidah" 
kan kan kan ??? HAHA . lumrah kehidupan mcm tuu lah . 

okay , then . bila dah clash korang akan ckp .
"kenapalah aku bodoh sgt pergi topupkan dea dulu"
"kenapalah aku bengap sgt bagi bear kt dea"
"kenapalah aku bangang sgt prgi ikut semua yg dea nak"
and others . 

and klau yg kekal tuu okay lah kan ;)
ni kalau clash couple clash couple . kau orang fikir couple ni mcm tukar baju ehh ?
pelik lahh , okay sha tak patut kot kutuk org mcm tuu . sorry kay .
sha just tak fhm budak budak skrg jee kot :') 

prnah tak dengar ayat ni ?
"kecik kecik nak bercinta,belajar dulu"
HAHA , okay, sha dgn automaticnya tersipu-sipu malu and segan jugee lah bila ada org ckp mcm tuu :")
tehee ;D 

kalau jodoh tak kemana kan ? ;)

ps : siapa makan limau terasa masamnya .
im too tired to love each other anymoree , SERIOUSLY I MEAN IT (';


back to the top (:





Wednesday, March 9, 2011

sarah ada kakak angkat ? =.='

okay okay , baca kay (:
td sarah mandi mandi , ttbe kami dgr ada org ketuk cermin tingkap toilet taw .
and time tuu sarah tgh pakai shower bath .
terus keluar toilet . 

sha : apahal kau ni ???! basah laa lantai . (marah thp anjing)
sarah : kau dgr tak ada org ketuk cermin td ? cube kau tgok kt luar .
sha : alahh =.=' perogol mana lah intai adik aku mndi , buknnye menarik pun badan sarah -__- HAHA

okay , dgn kemalasannya , sha pun tengok .....
HALL YEAH , bapak aku daaaa ... =.='
dea tengok sha , then dea sengih sengih mcm kerang busuk . 
bapak bapak , asal lah kau pergi takutkan sarah . habis lantai basah -__- grrr
then , sha pun ckp , ayah masuk jea laa rumah . HAHA
point dea sekarang ni , ayah aku punca segala masalah =.='

lps tuu , sarah keluar toilet dea ckp .

sarah : ayah ni apelah .. suke takutkan adik , dahh laa mlm td #%^&* HAHA
kak sha kak sha , kau nak tawu tak ? mlm tadi ayah kan .....bla bla bla

okay , sha act tgh online time tuu , buat buat tak dgr ,pd hal pasang telinga wehh .HAHA
okay , seriously nak gelak guling guling gila babi taww ! HAHAHAHAHA
buduh pny budak ! -..- 
lps tuu , dea ambik kertas lukis bagai . okay , then sha tengok dea lukis .
BHAHAHHAHHAHAHAHA . budak bangang . sha menjerit satu rumah .
HAHAHA . sarah bangang . okay , msti korang nak tawu kan sarah cerita apa ? -..- such a noob .
TAKYAH TAWU ;D

then , ttbe sarah ambik satu buku ni . cantik lahh , baru beli (:
dea bwk pembalut sekali .

sha : wehh , kau nak bagi sapa ni ? 
sarah : nak bagi kak ngah .
sha : haa ? sapa wehh ?
sarah : kakak mirza , kakak angkat adik .
sha : ouhh kay , dea form brp ?
sarah : dea form 1 .
sha : asal kau bagi dea ?
sarah : biarlah , dea baik , dea selalu pujuk adik , bile merajuk blablabla
sha : asal kau tak tanggal tanda harge tuu ? (so ,aku dgn hati mulianya menanggalkan tnda harga itu)
sarah : biarlah , nak nampak baru . 
sha : HAHA , bodoh -__-

then dea pun balut lahh dgn bersungguh-sungguh , lps tuu siap tulis note lagi .
HAHA . dea ckp sorry bagi lmbt , kite tak bwk pembalut lah smlm -__-
ilove kak ngah <3 
okay , tengok tuu , dgn kakak sndri ganas mcm anjing . -___- 
kay , byebye .

ps : pfttt -.-' fyi , sarah baru darjah 3 kay (:

back to the top (: