Superman Logo

Tuesday, May 31, 2011

sorry ..

to all my friends yg sha tak approve lagi , so sorry k .
seriously , i dont have enough time ... 
so request yg 200++ lebih tuu , chill k .
bukan apaaa .. if sha approve pun , mcm lerr korang nak tegur en ? 
so , pepandai laa fikir .
but , i promise ... ada masa lapang , sha approve .
and korangg dah kena approve tuu ..
berbudi bahasa laa sikit yeeaa ...
dah laa aprove , then nak stalker orang :b
jangan nak buat taik kt aku . 
got it ? good .
so , if taknak add tuu , kesah apa shaa ..
tak mati pun kucing aku . 
HAHA

babai : )

three words

omaigod ! 
you say that words !!! 
how can i believe that ???!! 
like seriously ...

apa ? apa you cakap ? ulang balik ... TEHEE ;D
ulanglah balik ! HAHA 

and you cakap ... bla bla bla bla bla ..... 
dont text me ,my brother bla bla bla blaa ....

HAHA , maluuuu :")
and i can't breath slowly ... LOL
jangan laaa buat saya melting sangat , kang saya taknak lepaskan awak :b


see the papan tanda ! HAHA :D
you you youuuuuuuuuu <3 
i want this !


iloveyou , saya nak dengar ni tiap malam .
taww ! HAHAAA :D
kiddo :')

err , apa sha mengarut dhoo ??! ==''
dalam hati korang , euwww . jiwang sial ... HAHA
like do i care ? get your life loneliness :b

back to the top ( :


have a nice a moment with you .

heyyya orang orang kampung :D
LOL .

kk , today nak story about the last saturday (28 May)
guess what ??? HAHA .
okay, korang ingat tak tym shaa cerita psl amirul izzat tuu ? HAHA
alaaa .. yg harituu tuu .. HAHA .
ni laa derr ,




sorry bru skrg nak update , almaklumlaa broadband seketul jeaa kan =='
back to the top , sha jumpa dea .
omaigucci . HEE :D

firstly , dea ajak hari rabu esok .
sha tak bolee , then sha pujuk punya pujuk prgi hari sabtu :b
hehe , nak jumpa jugak . gataiii naaa anak sabri ni :3

so , sha pun prgi dgn kakak shaa yg first tuu ..
dea jumpa boyf dea .. sha jumpa izzat .
HAHAAA .

gila nervous dhoo , but dah lamaa tu ..
okay laa ... gelak gelak mcm orang gila =='
HAHA , seriously , imiss that moment dhoo : (
beli baju sesame street , cari owl dkt pavi , salah pintu kaca ==' HAHAHA
tgok KARAK . okay , lawak movie tuu .. HAHA
imiss hantu karak tuu jugak :')

and thanks for everything <3 
imisssseverymoment .


credit to kak husna sacheverell . HAHA
okay , muka DUA DUA buruk =='
sorry derr , HAHA .
muka you pucat dhoo .. 
heyyy , take a good care of my ANGRYBIRDS <3
sorry if buat you punyaa kaki tercabut . HAHA
dah laa asyik salah jalan -.- gilooo 
HAHA , i can't forget that moment . seriouslyy .
balik rumaaa , tersengih-sengih sesorang . 
omaigod , apakah itu ? HAHA :D

so , kiterg balik pkol 5lebih...
lalala ...
tu jee kot , nak jumpaaaa you lagi lerr kambing :B
you make me smile :)))

tuu je kot , hee :D
imisseverymomentwithyou <3

kbabaiii .
STUCK IN THE MOMENT WITH YOU .
back to the top ( :


Thursday, May 26, 2011

HAPPY BIRTHDAY KEYSHA ZAKI


HAPPY BIRTHDAY TO KEYSHA ZAKI , budak busuk lagi gedik .
HAHA :D

dah tuaa dah youu , but you still cantik dhoo :)
ahaa .. sorry ta wish hari tu .
malas nak menaip , hehe .
post kt blog lagi senang . HAHA 

HAPPY BIRTHDAY , semoge panjang umur and murah rezeki k .
belajar elok elok and be a nice girl .
suka gilaaaa tengok muka , seriously :3
and have a nice life .

iloveyouuu comel <3 

back to the top ( :

bukannya aku takut .


ku tak peduli
bila ku benar-benar cinta mati 
ku tak peduli    
ku memang begini
 bila ku benar-benar cinta mati
ku tak peduli
apa saja yang kuinginkan
kamu rela

bukannya aku takut
akan kehilangan dirimu
tapi aku takut
kehilangan cintamu
mungkin saja saat itu
kau mempermainkan aku
seakan kau bisa
membalas cintaku
      
kau tak kan mengerti
yang selama ini kurasakan pasti
kau tak peduli
bila saja yang kuinginkan
kamu rela


bukannya aku takut   
akan kehilangan dirimu
tapi aku takut 
kehilangan cintamu
mungkin saja saat itu
kau mempermainkan aku
seakan kau bisa
membalas cintaku

lol , jiwang bhaii .. HAHA
sumpah sha suka lagu ni , banyak meaning :')
haha , nangis :''')
awak , jangan mainkan hati saya lagi k .
saya dah penat  : (
mulakan hidup baru , jgn cari saya lagi taw .
babaiiiiiii .


let me go please ...


hey capital A , let me go 
you doesn't care about me .
please do not text me . pleaseeeeeee ...
kau nak mainkan perasaan aku ke hape haaa ? 
lps aku addicted dgn kau , kau buat aku mcm sampah .
sampai bile weyy ?
sampai bile ? jgn buat aku mengharap lah cb . 
wa penat laaa bhai , lu buat mcm ni : (
i got my new life , please don't disturb .
wa tak kacau lu dgn kakak angkat lu tuu =='
jangan sampai aku serang kakak angkat kesayangan kau yg miang tuu weh.
mcm kau buat kt aku duluuu ! sial ,buat malu lah bhabhi -__-
so , dont bother me .
let me go k : (
BACK OFF !
remember , ITS OVER ! : )

Wednesday, May 25, 2011

am i in love ? -___-

so today , i wanna story about the creepy exam tadi :3
okay , sha buat essays bout The One Who I Admired .
OMAIGOD GUCCI DUCCI :D

yeahh , i make about you boy .
so be proud of me , idk why .
but yeah, you always in my crazy mind -___________-
so , please get away . HAHA
janganlahh , nanti susah sha :3

amm i in love . oh say NO !
after SPM baru boleh bercintan-cintun k .
haa .. menyesal aku bercinta dgn capital A : (
hmm , it sokay sha . tym tuu kau tak matured lagi :")

you ,
so sorry tak bole jumpa , sorry sangat k
promise , dah jumpa belanja ! HAHA

for tomorrow , last exam .
auwwwwww (wolf shouting) 
HAHAHAHA :D
idk , i feel very excited like childs get their chocolates . haha 
so , study time .
babai babaiiiii :)

back to the top ( :

Saturday, May 21, 2011


awak jahat ! awak jahat ! awak jahat !

HAHA , menggedik jeee sha ni en :3
hahaha . 

awak kata nak text , tapi tak timbul pun .
dah laaa tak pandai pujuk : (
babai .


back to the top ( :

Thursday, May 19, 2011

history

heyyo guys !!! :D
anyonyooo , apa buat ?
baca blog sha lah ! HAHA .
mcm ada org baca blog sha en ??? ==' 
thanks k baca bnda bodoh dlm blog ni , HEE :D

tadi en sha exam PSI(Pendidikan Syariah Islamiah) okay , tak engat .
susaaa lerr , no imean mcm biasa lah enn ada susah and senang 
but semua answers tak cool :(
idk , what i'm answering :'(
ya Allah ..

and exam history , hehe ;3
Alhamdulillah laa , dapat jwp .
i thought essays more easy than the objective question ;)
but itu pndpt sha lah en ;')
masing-masing ada pendapat sndri .

so esok , science .
omgeeee ! :O
soooooo scary :s

okay , so dah takut mcm ulat ni ,kenalah study en .
jgn nak ckp takut tp tak study . takada guna yeaa boboy .
haha , kbabai babai babai :D

back to the top ( :

Wednesday, May 18, 2011

meet your friends .

okay okay , cite hot . HAHAHA
ayat klau nak cite kt mmbe sha :D
okay , btttop .

mggu lps hari khamis , sha tyme tu nak balik rumah taw .
so , sha lalu metro point lah en , pstuu nmpak rmai budak lepak ape jadah bagai -.-
sha jalan jee lah en , then ada satu gang dkt floor atas tgah berkumpul smbil tgok bwh .
okay , sha kt bwh ttym tu .
ttbe ade orang panggil .

AISHAH ! 
AISHAH ! 
AISHAH !

OMAIGOD , lu panggil sapa derr , aku dah perasan ni (while texting)
tym tuu , sha tak pandang mna-2 , terus jalan laju .
i thought dea panggil mmbe dea yg jln kt blkg sha , takkan lah sha sorang nama aishah en dlm dunia ni .
hoho :O

so , sha palau ahh , balik rumaaaa .

second , sha nak keluar metro kajang .
lps tu , ada jugak jadah haram tga lepak kt luar tuu , foinee .
i pun jalan jalan smbil while texting , i don't know why i always texting =='

ttbe ada satu gang ni , sha lalu sblh dorang .
suddenly ,

wehhh , awek alif !!!

and sha : OOOMG ! i don't think they would call me like that -.- impossible lah en .
and i was smile :))))))) (sad)

ttbe dorang ckp , 

HAHA , senyum lak deaaa ...

OMAIDOG lah ennn ! gila aku jumpa mmbe EX aku :B
maluuuuu , and that time i feel like nak menyorok dalam longkang .

mak aihhh , malu sialllllll :")
you know what , i look so messy with my uniform school .
omaigod , kenapa tegur shaa ???? grrrr . sha maluuu .

i think it is ayim and the gang . lol
sumpah wa malu .HAHA
and happy gak ahh :')

ayim , lu ingat tak , wa jumpa lu , and you advice me 

sha , kau kena jaga alif elok elok , dea sayang kau sangat sangat .
kau kena hargai dea wehh , blablablabla ...

and i can't forget that you ask me giler cool question .

kau ada boyfriend lain eah ??? 

sha : haaa ???? :O

ayim : HAHA , tak ahh , aku tanya jee :3

sha : memang nak kena lah mangkuk dua ketul ni .

but , the past is past . right ?

lol ,i always remember all of your friend at SMK KAJANG UTAMA .
thanks be nice tym hang dulu . ingat gak en korang dkt sha even dah lama tak jumpa :')
hihi :3
imissyou all guys . kbabai :D


ps : i've change my song Overboard by Justin Bieber .
i missyou :') yes , imean it .

back to the top :)




Monday, May 16, 2011

happy birthday ahmad .

semalam 16.5 birthday ahmad .
kawan sha dkt sch lama , so dea call , almaklumlaa dpt free call kan .
sha orang last yg dea call :3
hehe , sbb dea ada call ptg tu tp sha tak angkat .dea call dri 10.52 - 12.00 malam
oleh sbb kau suruh aku post kt blog psl kau , aku pun post . HAHAHA
agege ~ thanks weh :D


okay , this is ahmad : )
he's sooo crazy .
okay , happy dhoo ckp dgn kau , and thanks kau call aku .
HEE :D banyak giler gelak mlm tdi . hahaha
kk , happy birthday . moge pnjg umur and murah rezeki .
belajar elok elok !!!
jgn bnyk maen , sedap kan aku nyanyi mlm tadi ? hahahaaa , noob =='
k , sayang kau kawan .
jaga anak bini kau elok elok , babaiiii ;')

back to the top (:

Friday, May 13, 2011

jalan jalan

heyyya :D
asal ada problem eah smlm ? grrrr 
nvmnd , sbb skrg dah bolee bukak . lalala~

okay , smlm sha prgi kajang , kakak sha nak byr bil phone deaa .
so , dah byr tuu kan .

kiterg jalan-2 dkt Metropoint jee wok . HAHA 
saya tak hot mcm awak prgi Pavi segala .
kk , lps tu makan dkt Secret Recipe .
wtf , sedap lah kambing smpai muak sha mkn =='
eughhh .

sha makan ni 


okay , this is Black Forest Cheese , RM6.80
ini lps dah tak larat nak mkn , so ambik gamba lah kan . HAHA
Blueberry atas dea , i dah mkn yea kawan kawan :D
cheap giler mkn dkt sini and kenyang nak mati lahh .


my sister eat this , Banana Chocolate , RM6.50
ada banana dlm kek ni .
HAHA , i prefer makan banana kt rumaa lagi best kan kan ? ;)



and this is , Chocolate Ice Blended . RM8.50
okay , lagi mhl dri kek tuu :(
tak aci betul , looks like volcano :D
k , teruja giler tgok cream atas tu (act ,i lupa nama dea)
bnda atas ni pun , den tak larat nak habiskan :'(
sob sob .
jd , we prefer to bungkus itu kek and volcano tuuu .
dua dua dah kenyang . Alhamdulillah :D
we enjoy the meal .

so , balik and i forget , i buy baby domo :3


alalalaaaa , comelnyaa awak .
saya nak couple dgn awak lah domo <3
hoho , i've change my phone with my sista .
my baby samsung ada dkt my sista , because kami dah boring guna phone itu .
so , kekok lerr gna phone tu :(
amm , i'll takecare of baby X-peria tu kakak :')

ohh , yaa .. sha nak beli Blackberry Torch .
tdi survey harga about RM1000++ . hmm .. about several month , i think harga BBT akan turun .
so now , i just have to kumpul and kumpul duit lah kan .
and you BBT , wait for me darling bebeh <3
kk, byee .
study time 

back to the top (:


Thursday, May 12, 2011

delete remove .

okay , so malam ni .
i mean tadi lah , sha study b.i . yeah , tomorrow test british english :O
apaa kau ? terkejut beruk ? 

while study-ing , listening to my mp3 .
okay , then tergerak hati nak baca text .
okay , fine . baca text :'(
serious , wa sedih . HAHA
but , nvmnd .
sha dpt lupakan dea perlahan-lahan .
and sha story dkt Mar (BFF)

sha : weh , aku dah takde perasaan dkt capital A .

and Mar was like , :O

what ? ahh kau tipu , kau tipu !!!
sikit pun takde ?

sha : geleng-geleng (smile)

mar : wehhh , lama kot kau dgn dia , sayang laa weh ! 

sha : weh , kalau dea just ckp nak berubah thousand times , but tak berubah .
baik mati lahhh . aku nak tunggu dea berubah smpai bile ? grrr .

mar : tapi dea kan hot . hehe

sha : HAHA , bangang . jgn nak hot sgt lah en .
klau perangai tak gune , susah jugak . 

mar : habis tu ?

sha : dah ahh ... after this no more Alif ( :

mar : ohhh ...

and tadi , i deleting all of your text boy .
sorry , i cant give you chance anymoree , you know what ?
wa rasa lu layan wa mcm sampah laa der .
im tired being such a noob . kbabaii .
sorry der , if aku tak reply text kau 
kau jage ahh sis pet kau tu elok elok .
and your senior . Ah Seng right ?
sorry , you're not my pet brother anymore ( :
thanks for helping us and lu ni tiap masa nak text en ?
lps tu merajuk bagai . lu fikir wa girlprengg lu ke ?
LOL .
korang ni same jee en ? =='
grrr . HAHA , sakit hati bhaii .

okay , time to history . byee :)

back to the top (:

Wednesday, May 11, 2011

fuck bangla -.-

whoaaaa ... swear lama giler tak update blog .
gagaga~ 

so , today . i wanna story you all about accident in the bus . watafak -.-
okay , after exam sha terus turun and balik tahan bas rapid with my beloved Helwa (my BFF)
so , the bus pun stop .
masuk masuk , bit card =='
bangla , sengih sengih plus pandang mcm orang batak .
okay , fine . maybe dea pandang org lain .
sha dduk blkg dea and beside me is Helwa .

itu banglaa pusing kepala ke belakang , and pandang - pandang =='
then , he's talk something stupid about us to his friend and laugh .
bangla itu pandang dan pandang dan pandang lagi .

and i was like :

HEY BANGLAAA ! THE HELL IS WRONG WITH YOU ?
DID YOU KNOW THAT KAU TU CUMA MENUMPANG DKT OUR COUNTRY ???
JANGAN NAK GELAK SANGAT LAH .
AKU KETUK KEPALA KAU DGN BOTOL ARAK KANG .
FUCK FUCK FUCK -__________-
DAH PERGI BALIK NEGARA KAU SIAL .
BOOOOOO HITAM ~

okay , this is just deep in my heart jee k .
LOL 
and Helwa was like this :

aku rasa dea suke kau lahh . tengok dea pandang lagi .
HAHAHA :DD

sha : HOLYSHIT . id think so -.-'

after Helwa turun , sha rasa takut .
and sumpah dea pandang belakang lama-lama .
sha just baca buku jeee , tak pandang mana-mana dah .
feelin so scary that time . grrrr

keluar bas , singgah watsons terus balik rumah .
jalan kaki lagi maa ==' 
nvmd , sha memang tabah .

and exam . hoho .
idk , enough kan . kk bye :D

ps : LETS US FUCKING PATI !!! (Pendatang Asing Tanpa Izin) 
BOOOO~  SPECIAL MIDDLE FINGER JUST FOR PATI .

back to the top : )


Friday, May 6, 2011

exam

heyyo :D
lalalalalala~
next week dah start exam : (
sobsob .
so that , sha kena study moree and moreeee .

kk , bye : )

ps : pray for me kay : )
post paling pendek sha buat , HAHA .
back to the top :)

Thursday, May 5, 2011

jalan kaki

full of shit .
sha tak suka lahh !
oh my , hari ni balik jln kaki AGAIN ! 
sha penat sangat tawu tak ?
jyeahh , ayah sha dari TNB Bandar Tun Hussein Onn kena transfer to TNB Putrajaya .
FUCK OFF !

sha taknak tiap hari jalan kaki : (
sha penat lah ayah , nevermind .
forget it . ni semua bas rapid pny psl lah , lembab mcm kereta kodok -.-
sha punya kaki luka : ( sobsob 

lps tu , tadi balik , mandi .
air panas ?? lagi ahh ..
panas jee aku . mencarut carut jee mulut sha dri tadi .
suddenly , TAKDE AIR !!!

THEFCK ! 
Ya Allah , banyak betul ujian Kau bagi kt sha : (
woiii , ayah aku bayar bil tiap bulan lah weh !
apa hal rumah aku take air dhoo ? -.- 
last last , keluar gak air , but mcm fundek lah kan air dea -.-
THE HELL . takde mood sha nak study .
sha prgi alamanda esok . HAHA
kau ade ??? aku nak tgok movie dgn kakak first .

kk, bye .

ps : aishah sayang , jangan mencarut lagi yee Tuhan tak suka tahu ; )

back to the top ( :